TERMES I CONDICIONS DE VENDA AL LLOC WEB DE COMERÇ ELECTRÒNIC

AVÍS: Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables a l’comprador, Banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament:

  • Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

Cancelació de comandes

Un cop feta la comanda el client té 24 hores per anul·lar-la. Per fer-ho cal enviar un correu electrònic a indicant que es vol anul·lar la comanda i especificant el número de la comanda i el motiu de la cancel·lació.

Devolucions i reemborsament

Només s’accepten devolucions en aquelles comandes que han patit algun tipus d’incident en el transport (trencament, mala conservació, etc.). Per gestionar el reemborsament caldrà demostrar amb fotografies que el producte ha arribat amb mal estat. La informacio es pot enviar al correu electrònic indicant el número de la comanda. Un cop fetes les comprovacions pertinents es farà efectiu el reemborsament de la part de la comanda que s’ha fet malbé.

Seguretat i protecció a comprador (política de cookies)

Veure pàgina: https://delparcalplat.cat/cookies

Enviaments

Els enviaments es realitzen amb una empresa de transport refrigerat per assegurar la bona conservació dels aliments que formen part de la cistella del Parc al Plat. El dia que s’envia la comanda rebreu un correu informatiu i en principi en 48 hores heu de tenir-la a casa. Si hi ha alguna incidència i no rebeu la comanda en 48 hores us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic indicant el número de la comanda per tal de fer-ne el seguiment.

Privacitat i protecció de dades

Veure pàgina: https://delparcalplat.cat/privacidad/