Venda directa de carn

Una de les majors problemàtiques que viu la pagesia en aquest moment és l’acumulació dels animals vius als corrals, ja que gran part d’aquests ramats estaven destinats a la restauració. 
En el cas dels productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu, tot són animals provinents de ramaderia extensiva. Parlem de ramats que pasturen a les nostres muntanyes i la gran majoria dels quals provenen de petites explotacions. 
Corder, cabrit, vedella o poltre. Són de carns de gran qualitat i de projectes a qui hem d’agrair la gestió i la conservació dels paisatges que tenim. 
Pel què fa a la venda directa de carn als pagesos i ramaders, es pot comprar una canal, mitja o un quart de canal, tallades i envasades. La venda la fan, en alguns casos els mateixos ramaders i en altres, a través de les carnisseries de la comarca.

Idees per gaudir de les carns del Pirineu

Atreviu-vos a provar noves coccions i preparacions culinàries per a les diferents peces de carn de cadascuna de les races autòctones presents al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

 

Vull carn de l’Alt Pirineu!

Posa’t en contacte amb els pagesos i ramaders per fer la teva comanda. Pagesos i ramaders que distribueixen a domicili a tot Catalunya: